• background
    Responsible Young Drivers
    RenaultEuropcarFideaAlken MaesVlaanderen
    Ryd twitter

ECODEMO

De EcoDemo wil chauffeurs bewust maken van hun rijgedrag, om zo een win-win-win situatie te creëren. Ecologisch rijden is immers beter voor de natuur, voor de economie en voor de verkeersveiligheid.

De deelnemer kruipt zelf achter het stuur, terwijl de registratieapparatuur zijn rijgedrag analyseert. Op die manier is het makkelijk voor de vrijwilliger van Responsible Young Drivers om enkele punten van verbetering aan te halen en je te vertellen waarom dat beter is. Kleine veranderingen die grote gevolgen kunnen brengen.
Met de lancering van EcoDemo worden de Responsible Young Drivers « groen ». Dankzij deze nieuwe technologie zullen onze wegen niet alleen veiliger worden, maar bovendien zullen de chauffeurs er nog geld mee besparen en milieuvriendelijker worden! De EcoDemo staat ons immers toe een simulatie te maken van je besparing aan brandstofkosten op jaarbasis, tot zelfs voor een heel wagenpark.
Alle actieve vrijwilligers van Responsible Young Drivers kunnen de EcoDemo volgen. Daarnaast gebruiken we de EcoDemo ook tijdens dagen rond verkeersveiligheid in heel het land, en op aanvraag ook voor bedrijven.


Voor meer info over de voorwaarden en de kostprijs verwijzen wij u graag door naar onze webshop.