• background
    Responsible Young Drivers
    RenaultEuropcarFideaAlken MaesVlaanderen
    Ryd twitter

Veiligheidsdagen

Veiligheid moet een continue aandachtspunt zijn. In veel bedrijven zit dit besef goed tussen de oren. Niet alleen veiligheid op de werkvloer is hier een belangrijk component, tevens 'verkeersveiligheid'. Veel werknemers zijn dagelijks op weg voor het werk of tijdens de woon-werkverplaatsing. Extra aandacht hieraan geven op een veiligheidsdag is zeker geen overbodige luxe... integendeel, het is zelfs een rendabele investering.

Hoe kan u daar als bedrijf de beste invulling aan geven?
Wanneer u als bedrijf een veiligheidsdag organiseert, kan Responsible Young Drivers u helpen om uw verantwoordelijkheidszin in de verf te zetten.

Gedurende een hele dag bieden we verschillende workshops aan van gemiddeld 15 à 20 minuten. Tijdens de workshop worden aan de hand van verschillende activiteiten enkele aspecten van verkeersveiligheid op een leuke en interessante manier aangekaart.

Uw medewerkers worden in groepen onderverdeeld en kunnen na elke workshop doorschuiven naar de volgende activiteit. Op die manier heeft iedereen op het einde van de dag alle activiteiten doorlopen.

Hoe gaan we te werk?
De activiteit wordt eerst gekaderd door een theoretische uitleg. Hierna volgen praktische oefeningen die de deelnemers zelf kunnen uitvoeren. Er wordt minder aandacht gevestigd op het theoretische aspect, zodat deelnemers bijleren door actief deel te nemen aan de activiteiten. 

Ben je als bedrijf op zoek naar een ludieke invulling van je evenement, waarbij je een duidelijke boodschap wil geven? Dan kan je de Responsible Young Drivers inhuren om deze ervaring voor jouw en je werknemers nog interessanter maken.

Voor meer info over de voorwaarden en de kostprijs verwijzen wij u graag door naar onze webshop