[well anim= »rollIn » boxbgcolor= »#ffffff » class= »float-image-section »]

TOLWAGEN

Om het nut van de gordel duidelijk te maken, kunnen de Responsible Young Drivers met de tolwagen naar jouw school, evenement of bedrijfsfeest komen. In de wagen nemen twee mensen plaats, waarna de wagen enkele keren om zijn lengteas gedraaid wordt. Op die manier ondervinden de inzittenden al snel het nut van de gordel.

Voor meer info over de voorwaarden en de kostprijs verwijzen wij u graag door naar onzewebshop.

 

In deze Virtual Reality gaan de leerlingen naar feestje in een discotheek, waar ze de keuze krijgen om alcohol of drugs te gebruiken. Na afloop is het aan hen om onder invloed in deze Virtual Reality veilig terug thuis te geraken.

 

Op de terugweg komen ze in enkele gevaarlijke verkeerssituaties terecht, toegespitst op het middel dat bij het begin van de simulatie werd gekozen (alcohol, XTC, paddo’s, cannabis). Per middel spelen zich drie situaties af. Worden deze onverhoopt toch “goed” doorlopen verschijnt de politie voor een aanhouding.

 

De Oculus Rift headset laat het toe om iemand volledig (visueel, auditief) in een virtuele wereld te plaatsen. Toeschouwers kunnen meevolgen via een aangesloten televisiescherm. Ervaring leert dat deelnemers na afloop geschrokken zijn van de effecten die alcohol en drugs hebben in het verkeer. Hierna wordt er met de leerlingen dieper ingegaan op het rijden onder invloed en zo proberen we het rijgedrag van de leerlingen op een positieve manier te veranderen.

 

Voor verder interesse of vragen kan u terecht in webshop.

[/well]

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée Champs requis marqués avec *

Publier des commentaires