WORD VRIJWILLIGERS

We hebben je inschrijving goed ontvangen.
De actieve vrijwilligers van Responsible Young Drivers organiseren heel het jaar door zo’n 250 acties: vormingen in scholen, vrijwillige alcoholcontroles in discotheken en sensibiliseringsacties met een promillekart en een crashtest op grote evenementen. De Europese Nacht Zonder Ongevallen en de nieuwjaarsactie zijn de meest gekende activiteiten die eenmaal per jaar worden georganiseerd.

Indien je je ook actief wilt inzetten, zal je binnenkort deel uitmaken van een fantastische ploeg van 600 actieve vrijwilligers, allen tussen 17 en 29 jaar jong. Een verantwoordelijke van de afdeling uit je buurt zal weldra contact met jou opnemen!

Aangesloten zijn bij de Responsible Young Drivers betekent dat je een verantwoordelijk rijgedrag aanneemt (o.a. niet rijden onder invloed, steeds de veiligheidsgordel dragen, nooit onnodige risico’s nemen achter het stuur,…).

Voor alle duidelijkheid herhalen we nog even dat we geen inschrijvingen aanvaarden buiten de leeftijdscategorie van 17 tot 29 jaar en dat we niet op zoek zijn naar vrijwilligers die alleen deelnemen aan de nieuwjaarsactie.

Met vriendelijke en verkeersveilige groeten,

De Responsible Young Drivers