VRIJWILLIGERS

Je vindt wat wij doen fantastisch en wil je ook graag engageren voor een veilig verkeer? Dat kan! Word vrijwilliger bij de Responsible Young Drivers!

Als een organisatie voor en door jongeren zijn wij steeds opzoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Waarom? Wel, wanneer een boodschap door een jonge persoon wordt overgebracht, zal deze veel langer nazinderen bij onze leeftijdsgenoten. Maar ook oudere bestuurders zullen sneller bij de ernst van het probleem stilstaan wanneer een jong persoon de boodschap verkondigt.

Wil jij je graag inzetten voor een veilig verkeer? Schrijf je dan meteen in als vrijwilliger en vervoeg het Responsible Young Drivers team. Wij staan alvast klaar om je met open armen te ontvangen!

WORD VRIJWILLIGER

18 tot 29 jaar
Jij vindt een veilig verkeer net als ons een must? Jij wil je graag inzetten voor een veiliger verkeer? Dan ben jij hier op de juiste plaats! Schrijf je in als vrijwilliger en werk samen met ons aan een verantwoord rijgedrag voor iedereen. Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk. Tot snel!

Achternaam:

Voornaam:

Straat:

Nummer:

Postcode:

Plaats:

E-mail:

GSM:

Geboortedatum:

Student: Ja Nee
in stad ?:

Geslacht: Man Vrouw
Opmerkingen:

30 jaar en ouder

De boodschap komt beter over bij jongeren wanneer deze wordt overgebracht door leeftijdsgenoten. Daarom hebben wij, jammer genoeg, een leeftijdslimiet ingesteld. Je hebt de leeftijd van 30 jaar overschreden, maar toch wil je de Responsible Drivers blijven steunen? Dat kan zeker! De boodschap verspreiden via Social Media zorgt ervoor dat we meer mensen bereiken en zo naar een veiliger verkeer toe kunnen werken. Volg ons dus zeker op Facebook, Twitter en Instagram.

Je kan ook steeds een financiële bijdrage leveren die ervoor zorgt dat onze actieve vrijwilligers op zoveel mogelijk plaatsen kunnen worden ingezet. Een overschrijving op onze rekening BE71 0014 9475 7569 is altijd welkom. Alvast heel erg bedankt!

INFORMATIEPRODUCTEN

Alle jongeren, vrijwilliger of niet, kunnen via het contactformulier onze informatieproducten aanvragen.